Lapas

sestdiena, 2015. gada 4. jūlijs

Vienlaicīgs orgasms

Vienlaicīgs orgasms, kad abi partneri vienlaicīgi dzimumakta laikā sasniedz un izjūt orgasmu. Daudzi pāri šādu stāvokli ir izbaudījuši, citi par to ir lasījuši vai dzirdējuši. No pieredzes var teikt, ka daļai pāru vienlaicīgu orgasmu piedzīvojusi, bet vēlētos dzirdēt vai redzēt kā to iespējams izbaudīt.

Daļā gadījumu, svarīgāks jautājums ir paša orgasma sasniegšana, kā rāda daudzi pētījumi, tad ap 50% sieviešu imitē orgasmu, bet par to runāsim kādā citā rakstā. Šoreiz par orgasmu, kuru sasniedz abi vienlaicīgi.

Šajā sakarā vairāk jautājums būtu vērsts uz partneri - sievieti, jo ar vīrieti vairāk vai mazāk ir skaidrs, līdz ar sēklas noplūdi jeb ejakulāciju, pa lielam viss ir beidzies. Bet sievietei ir iespējami vairāki orgasmi un katrs nākošais būs spēcīgāks un kurš būs tas pēdējais, kad vajadzētu orgasmu sasniegt vīrietim?

Liela nozīme ir vīrieša seksuālajām spējām - labai, noturīgai erekcijai un mākai kontrolēt savu seksuālo uzbudinājumu un sēklas noplūdi. Dažādi kairinājumi var paātrināt orgasmu un sēklas noplūdi: sievietes elsas, vaidi, intensīvi skūpsti, spēcīgi skāvieni, skrāpēšana, kā arī apsārtums, izskats utt.

Tikai ar tīri teorētiskām un tehniskām zināšanām nevienam nav izdevies sasniegt vienlaicīgu orgasmu. Bez zināšanām ir nepieciešami treniņi, prasme un praktiskā pieredze, kas ļaus maksimāli izbaudīt un sajust redzamās izmaiņas intīmajā kontaktā.

Lai sasniegt vienlaicīgu orgasmu, tā pamatā ir pāra savstarpējais stāvoklis - transs. Nonākot transa stāvoklī, partneris pilnībā izjūt otru, jūtas atbrīvots, jūt otra vēlmes un saklausa vajadzības. Šajā stāvoklī neviens vairs nedomā par tehniku, bet bauda viens otra pieskārienus, skūpstus, aromātu, elsas un vaidus, līdz vienlaicīgi nonāk līdz kulminācijai - orgasmam, kas vēl vairāk pastiprinās redzot un dzirdot partnera orgasma izpausmes.

Bet, lai nonāktu līdz šādai saskaņai, sākotnēji abiem ir jātrenējas, jāattīsta savas spējas, prasmes un jušanu. Jāiemācās saklausīt partnera vēlmes, jāiemācās saskatīt dažādās reakcijas: pietvīkumu, labsajūtu utt.

Vai seksa laikā esiet sasnieguši transa stāvokli?

Kopējas sarunas par seksu, par to, kas kuram patīk, ir nepieciešamas ne tikai jauniem pāriem, bet arī tiem, kuri jau ir ilgstoši kopā. Laika gaitā var mainīties vēlmes un izjūtas, tāpēc šādas sarunas būtu ieteicamas.

Treniņus ieteicams sākt ar glāstiem, skūpstiem, erotisku masāžu, kuru laikā vērojot izmaiņas partnera uzvedībā un reakcijā uz pieskārieniem, skūpstiem: elpošanas izmaiņa; elsām; dzimumorgānu un krūšu galu piebriedumu; apsārtumu; miklumu  utt.   Sākotnēji, lai nonāktu transa stāvoklī var prasīt ilgāku laiku, apzinot šo stāvokli, ar katru nākošo reizi tas izdosies vieglāk. Tas Jūs veicat masāžu izjutīsiet otra partnera uzbudinājumu, kurš pāries uz arī uz Jums: pieskārieni partnerim radīs patīkamas izjūtas Jūsu ķermenī, partnera elpošanas ritms, elsas pārņems arī Jūs.

Kad esiet izbaudījuši transa stāvokli abpusēju masāžu laikā, turpiniet to līdz partneris sasniedz orgasmu un centieties izjust viņa/-ņas orgasmu. Tālākie treniņus veiciet dzimumakta laikā.

Sāciet ar priekšspēli, kuras laikā centieties nonākt transa stāvoklī. Tā var ilgst gan 10 min, gan arī stundu - viss atkarīgs no jūsu spējas enerģētiski saplūst ar partneri. Kad esiet gatavi, tad veiciet dzimumaktu un kopīgi aizejiet līdz kulminācijai - orgasmam!